Party Fun 4 You
Alles voor een feestje en voor de kids

Over ons!!........wij werken samen met meerdere bedrijven om een mooi pakket samen te kunnen stellen voor het ideale feestje of activiteit.
 

 


Keulers Org & Co is een organisatie bureau gerund door René Keulers. René heeft zijn organisatietalent ontplooit binnen het Ministerie van Defensie waar hij 25 jaar een manager rol voor interne en externe evenementen heeft vervult. In Veenendaal heeft hij al vele evenementen mogen organiseren en coördineren en is ook nog de coördinator van Het Stadsstrand waar hij natuurlijk al vele kinderactiviteiten heeft geregeld.


Vcompany is een geweldig bedrijf in Werkhoven met in Veenendaal een depot. Wij hebben een hele fijne ontspannen samenwerking waardoor we vele luchtkussens en spellen e.d. kunnen aanbieden voor een leuke activiteit.


Liane van Nellestijn is de eigenaresse van Mum Closet sinds februari 2020, voorheen was ze de oprichtster en eigenaar van Dansschool You and Me Dance. De kleine springkussens werden ook door haar verhuurd namens springkussensverhuur Veenendaal. De mooie samenwerking met Mum Closet nu is dat we een mooi pakket samen kunnen stellen feestjes en kleding van 0 tot 12 jaar. 


Marjan Vermeer is een top kunstenaar met schmink, zij veranderd kinderen in een mum van tijd een een mooie poes of hond of leeuw of........wat je maar wilt. Een mooie in - aan vulling op je kinderactiviteit of feestje. We zijn dan ook heel blij met de samenwerking met Marjan.


Party Verhuur Pieter Valkenburg is een veelzijdige bedrijf, onze samenwerking zorgt dan ook voor dat we alle activiteiten kunnen verzorgen met stoelen, tafels, tenten, enz.......eigenlijk maakt niet uit met wat. Hierdoor kunnen wij dus maatwerk leveren naar jullie wensen. 

Pieter van Engen is een kunstenaar met ballonnen, een entertainment in een paars pak die kinderen zo goed kan vermaken. Ook deze samenwerking zorgt dat wij ons pakket breed kunnen aanbieden aan jullie.

 

 


Gert is een heel kundige kok die precies wat je nodig hebt op een feestje voor een hapje en een drankje. Van Catering tot barbecue en van heerlijke broodjes tot aan de snackwagen. Onze samenwerking met een activiteit en/of feestje helemaal af. Zo blij met deze samenwerking en de kers op de taart bij onze organisatie.

 


 


 De leukste quizzen georganiseerd door Tom Ariesen en Nick van Kooten, een absolute aanrader voor elk feestje of welke reden dan ook. Live pub quiz en online quizzen zijn mogelijk en worden op maat gemaakt. Deze actieve mannen zijn ook nog eens zeer sportief en de perfecte activiteiten leiders met veel ervaring. Een mooie combinatie samen met Party Fun 4 You voor een mooi totaal concept aan te bieden.

 


 


Martina Hidding maakt betoverende creaties met ballonnen, voor elk thema heeft zij de oplossing en versierd je huis, tuin of zelfs je feest locatie om tot een prachtige sfeervolle omgeving. Van Babyshower, geboortes & kinderfeestjes tot feesten, openingen locaties of gewoon goed opvallen....Martina maakt het voor je. Er mooie en waardevolle aanvulling om mee samen te werken.