Party Fun 4 You
Alles voor een feest en voor de kids

Over ons!!........wij werken samen met meerdere bedrijven om een mooi pakket samen te kunnen stellen voor het ideale feestje of activiteit.
 

 


Keulers Org & Co is een organisatie bureau gerund door René Keulers. René heeft zijn organisatietalent ontplooit binnen het Ministerie van Defensie waar hij 25 jaar een manager rol voor interne en externe evenementen heeft vervult. In Veenendaal heeft hij al vele evenementen mogen organiseren en coördineren en is ook nog de coördinator van Het Stadsstrand waar hij natuurlijk al vele kinderactiviteiten heeft geregeld.Waarom huur-je.nl? Eigenlijk is dat heel makkelijk uit te leggen! Huur je tent, huur je podium, huur je stoel etc. makkelijk te onthouden en makkelijker kunnen wij het eigenlijk niet voor u maken. Wat kunnen wij u bieden om uw feest een groot succes te laten worden. Voor bijna elk budget kunnen wij gepaste organisatie, verhuur en entertainment bieden
Evenementenbureau Ott Events heeft je veel te bieden. Zoek je een creatief brein of een helpende hand bij de organisatie van jouw evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen in samenwerking met jou een concept op maat ontwikkelen en dit ook feestelijk aankleden. Wil je een origineel evenement zoals een spectaculair feest op een boot laten organiseren? Bij ons is dit mogelijk. Ook op het gebied van festivalverzorging is Ott Events de ideale partner. Desgewenst ontwerpen wij hiervoor het drukwerk, bouwen het podium, zorgen voor de juiste special effects, tenten, decoraties, artiesten dj’s, licht en geluid. Je kunt ons inschakelen voor de complete organisatie van kleine en grote feesten. Inclusief podiummanagement en cameraman trailer / aftermovie. Met Ott Events wordt het altijd feestelijk.

Nederland wordt overspoeld door een nieuwe trend: Holi festivals. Het is een kleurenfestival waarbij het werpen van kleurrijk poeder naar elkaar centraal staat. Holi feesten vinden plaats tussen het einde van de lente en de gehele zomer. Uiteraard kunnen wij een Holi festival voor je organiseren met special effects en kleurpoeder.

 


Edwin maakt de lekkerste cocos ballen die je ooit hebt gegeten, diverse smaken. Hij is vaak te vinden op de vele food festival Marjan Vermeer is een top kunstenaar met schmink, zij veranderd kinderen in een mum van tijd een een mooie poes of hond of leeuw of........wat je maar wilt. Een mooie in - aan vulling op je kinderactiviteit of feestje. We zijn dan ook heel blij met de samenwerking met Marjan.