Party Fun 4 You
Alles voor een feest en voor de kids

Hieronder vinden jullie een greep uit ons assortiment,  wij leveren maatwerk op uw wensen :-)

 

Springkussens

 

Kleine springkussens voor 1 t/m 6 jaar (peuters en kleuters)Grotere luchtkussens, een selectie vind je hieronder.                                            Zit er niet bij wat je zoekt, laat het dan weten dan proberen we dat te regelen.
                                                                    

De kussens hier onder zijn van onze samenwerkings leverancier Broekies

Spellen.


Opblaasfiguren, vele thema Abraham en Sarah

 

 Schminken en Glitter tattoo's


 

Wilt u Dreamdesignz inhuren voor een kinderfeestje, dan heeft u geen omkijken naar de schminkster op locatie. Wij komen met onze eigen materialen en indien gewenst, met onze eigen werktafel. Wij zijn een half uur van tevoren aanwezig om onze set up klaar te zetten, zodat we ook echt op de afgesproken tijd klaar staan om te starten. Een overdekte plaats om onze set up neer te zetten bij slecht weer is de enige vereiste. Of u nu 4 of 20 kindjes over de vloer heeft, wij zorgen ervoor dat ieder kind aan de beurt komt. Wil een kindje niet? Geen probleem, schminken moet leuk zijn.

  • Het is ook mogelijk om designs te maken die bij het thema van het feestje passen.
  • Na afloop van het feest ruimen wij onze eigen materialen op en nemen ons eigen afval mee.
  • U kunt ons voor kinderfeestjes inhuren tegen een uurtarief. Minimale afname is 1 uur, halve uren worden naar boven afgerond.

 Suvé Snacks 

Linda rijdt met haar frituurwagen door het hele land.

RUIM ASSORTIMENT
Houdt u van een frikandel speciaal of heeft u liever een kipschnitzel XXL. Dat kan bij Suvé Snacks!
ZELFVOORZIENEND​
Onze snackwagen is qua stroomgebruik geheel zelfvoorzienend. Wij hebben geen stroompunt nodig. Zo kunnen we staan waar u maar wilt.
KWALITEIT & SERVICE​
Wij streven naar de beste kwaliteit en smaak en proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen.Wilt u uw arrangement afsluiten met een heerlijk toetje? Of uw gasten verrassen met een verkoelend ijsje op een warme dag? Ook dat kan nu bij Suvé Snacks! We hebben 2 ontzettend leuke ijscokarretjes te huur.
Deze karretjes hebben oorspronkelijk in de Efteling gestaan en hebben een opknapbeurt gehad. Zo hebben we een vrolijke parasol toegevoegd en kan de kar gevuld worden met 3 smaken ijs naar keuze.


 


Catering Fresto

Fresto is cateraar op vele fronten met een uitstekende service en hoogstaande kwaliteit.

Wil je nu een barbecue of belegde broodjes, misschien toch frietjes en snacks of zelfs een koud/warm lopend buffet?

Voor party’s komt Fresto met zijn bekende snackwagen ter plaatse


Niets is te gek voor Gert!!   

 

  

 Huur-je 

Jurjen is de veelzijdige man waar we mee samenwerken om zo uw feest of evenement volledig naar uw wensen kunnen maken.

Van geluid tot podium, tenten tot tafels en stoelen, biertap tot alle dranken

Maar ook zelfs als zanger te boeken.


 


Ott-events

DJ Ott (Eric) is de DJ die jij op je feest willen hebben, zoek je DJ's kan hij ook zorgen voor een diversiteit. Ook Eric is een organisator voor grote feesten en evenementen

 

Spellen, alles voor een zeskamp of Sport & Spel activiteit. Geef door wat je wenst en wij regelen een leuke sportieve activiteit.NIEUW!!!!! Popcorn machine 

De Party Caravan

De Partycaravan is een omgebouwde caravan die een feestelijke uitstraling heeft en gezellig bij elke party voor een verhoogde feest vreugde zorgt. In de partycaravan zit een complete geluidsinstallatie en geluid afspeel mogelijkheden incl. DJ Draaitafel. Enkele disco lampen zorgen voor een feestelijke verlichting. 


De party caravan kan ingehuurd worden om bij een party gezellige muziek aanwezig te hebben die draait van je eigen playlist of je kan de Ploatjes Droaijer erbij huren die de hele party de muziek voor jullie verzorgt.

De Ploatjes Droaijer draait jou gewenste muziek en werkt veel met verzoekjes, zo passen we de muziek aan op de party en de gasten.De Party caravan heeft een 230V en 32A aansluiting, daarnaast kan er vanuit de 32A krachtstroom in 3 groepen 23oV verdeeld worden voor ander stroom attributen.

Bij een locatie waar geen stroom aanwezig is hebben we een aggregaat die voor de stroom kan zorgen!