Party Fun 4 You
Alles voor een feestje en voor de kids

Hieronder vinden jullie een greep uit ons assortiment,  wij leveren maatwerk op uw wensen :-)

 

Springkussens

Kleine springkussens voor 1 t/m 6 jaar (peuters en kleuters)


Grotere luchtkussens, een selectie vind je hieronder....samen met onze partner Vcompany

Zit je kussen er niet bij?       Bericht mij dan!       Voor elke gelegenheid en elke prijs iets!

  Vanaf 2 jaar tot 70 jaar :-) 


 

Meubilair en meer......van onze partner Party Verhuur Pieter Valkenburg.


Balloonsss Ballondecoraties

het 'geheime wapen' achter Balloonsss. Martina vind het geweldig om met ballonnen bezig te zijn. Ze geven gelijk een gezellig, feestelijk sfeertje waar ik zo van hou. Ik geniet van het leven, ben positief, enthousiast en maak van elke dag een feestje! Dat is ook de reden dat ik ben begonnen met Balloonsss!

Met ballonnen maak je mensen vrolijk maar ook nieuwsgierig. Iedereen wil bij het feestje aanwezig zijn. En hoe ontzettend leuk is het dat ik misschien wel een klein onderdeel mag zijn op jouw bijzondere dag zoals een bruiloft, kraamfeest of misschien open je wel voor het eerst de deuren van je eigen bedrijf!

Geen enkel feest is hetzelfde en dat maakt het juist zo leuk! Mijn talent is 'mensen laten genieten' en precies dat gevoel creëer ik graag op jouw feest.

 

 Schminken en Glitter tattoo's


Wilt u Dreamdesignz inhuren voor een kinderfeestje, dan heeft u geen omkijken naar de schminkster op locatie. Wij komen met onze eigen materialen en indien gewenst, met onze eigen werktafel. Wij zijn een half uur van tevoren aanwezig om onze set up klaar te zetten, zodat we ook echt op de afgesproken tijd klaar staan om te starten. Een overdekte plaats om onze set up neer te zetten bij slecht weer is de enige vereiste. Of u nu 4 of 20 kindjes over de vloer heeft, wij zorgen ervoor dat ieder kind aan de beurt komt. Wil een kindje niet? Geen probleem, schminken moet leuk zijn.

  • Het is ook mogelijk om designs te maken die bij het thema van het feestje passen.
  • Na afloop van het feest ruimen wij onze eigen materialen op en nemen ons eigen afval mee.
  • U kunt ons voor kinderfeestjes inhuren tegen een uurtarief. Minimale afname is 1 uur, halve uren worden naar boven afgerond.

 

Pieter is grappig en vrolijk! Een echte entertainer die kinderen op een geweldige wijze blij maakt met zijn ballonnen figuren. Hij kan werkelijk alles maken van ballonnen en werkt graag op verzoek. Pieter maakt van elke gelegenheid een feest!

 Het is pas ECHT feest als De Ballonnenman is geweest!

Niet alleen kinderen maar ook de volwassenen zullen versteld staan van de kunsten van Pieter, Pieter draag geen clownsneus of schmink. Zijn kleurrijke kostuums en bijpassende hoeden kenmerken hem.

Pieter verzorgt entertainment op kinderfeestjes en activiteiten maar verzorgt ook workshops en zelfs een gehele voorstelling met decor en al. Zeker de moeite waard om eens je kinderen te verrassen
Catering Fresto

Fresto is cateraar op vele fronten met een uitstekende service en hoogstaande kwaliteit.

Wil je nu een barbecue of belegde broodjes, misschien toch frietjes en snacks of zelfs een koud/warm lopend buffet?

Voor party’s komt Fresto met zijn bekende snackwagen ter plaatse


Niets is te gek voor Gert!!   

 

   

Pubquiz of live quiz

Een extra invulling op je feestje of gewoon leuk een keer tussendoor.

 

Een live quiz ter plaatse of online Pubquiz.....we regelen het voor u.

Tom & Nick leveren maatwerk!!


Partytenten

Op een feestje wat extra beschutting nodig of gewoon voor de gezelligheid en sfeer, onze party tenten zijn makkelijk op- en af te bouwen en hebben ook zijwanden.

 

Spellen, alles voor een zeskamp of Sport & Spel activiteit. Geef door wat je wenst en wij regelen een leuke sportieve activiteit.

De Party Caravan

De Partycaravan is een omgebouwde caravan die een feestelijke uitstraling heeft en gezellig bij elke party voor een verhoogde feest vreugde zorgt. In de partycaravan zit een complete geluidsinstallatie en geluid afspeel mogelijkheden incl. DJ Draaitafel. Enkele disco lampen zorgen voor een feestelijke verlichting. 


De party caravan kan ingehuurd worden om bij een party gezellige muziek aanwezig te hebben die draait van je eigen playlist of je kan de Ploatjes Droaijer erbij huren die de hele party de muziek voor jullie verzorgt.

De Ploatjes Droaijer draait jou gewenste muziek en werkt veel met verzoekjes, zo passen we de muziek aan op de party en de gasten.De Party caravan heeft een 230V en 32A aansluiting, daarnaast kan er vanuit de 32A krachtstroom in 3 groepen 23oV verdeeld worden voor ander stroom attributen.

Bij een locatie waar geen stroom aanwezig is hebben we een aggregaat die voor de stroom kan zorgen!