Party Fun 4 You
Alles voor een feestje en voor de kids

Hieronder vinden jullie een greep uit ons assortiment,  wij leveren maatwerk op uw wensen :-)

 

Springkussens

Kleine springkussens voor 1 t/m 6 jaar (peuters en kleuters)


Grotere luchtkussens, een selectie vind je ........... snel weer op de site.    Op dit moment wordt het aanbod ge-update en zal snel onze huidige voorraad weer actief zijn.                                                                                                                                        

Toch al een vraag stuur gewoon een bericht. 

Meubilair en meer......van onze partner Party Verhuur Pieter Valkenburg.
 

 Schminken en Glitter tattoo's


Wilt u Dreamdesignz inhuren voor een kinderfeestje, dan heeft u geen omkijken naar de schminkster op locatie. Wij komen met onze eigen materialen en indien gewenst, met onze eigen werktafel. Wij zijn een half uur van tevoren aanwezig om onze set up klaar te zetten, zodat we ook echt op de afgesproken tijd klaar staan om te starten. Een overdekte plaats om onze set up neer te zetten bij slecht weer is de enige vereiste. Of u nu 4 of 20 kindjes over de vloer heeft, wij zorgen ervoor dat ieder kind aan de beurt komt. Wil een kindje niet? Geen probleem, schminken moet leuk zijn.

  • Het is ook mogelijk om designs te maken die bij het thema van het feestje passen.
  • Na afloop van het feest ruimen wij onze eigen materialen op en nemen ons eigen afval mee.
  • U kunt ons voor kinderfeestjes inhuren tegen een uurtarief. Minimale afname is 1 uur, halve uren worden naar boven afgerond.

 


Catering Fresto

Fresto is cateraar op vele fronten met een uitstekende service en hoogstaande kwaliteit.

Wil je nu een barbecue of belegde broodjes, misschien toch frietjes en snacks of zelfs een koud/warm lopend buffet?

Voor party’s komt Fresto met zijn bekende snackwagen ter plaatse


Niets is te gek voor Gert!!   

 

  

 Partytenten

Op een feestje wat extra beschutting nodig of gewoon voor de gezelligheid en sfeer, onze party tenten zijn makkelijk op- en af te bouwen en hebben ook zijwanden.

 

Spellen, alles voor een zeskamp of Sport & Spel activiteit. Geef door wat je wenst en wij regelen een leuke sportieve activiteit.

De Party Caravan

De Partycaravan is een omgebouwde caravan die een feestelijke uitstraling heeft en gezellig bij elke party voor een verhoogde feest vreugde zorgt. In de partycaravan zit een complete geluidsinstallatie en geluid afspeel mogelijkheden incl. DJ Draaitafel. Enkele disco lampen zorgen voor een feestelijke verlichting. 


De party caravan kan ingehuurd worden om bij een party gezellige muziek aanwezig te hebben die draait van je eigen playlist of je kan de Ploatjes Droaijer erbij huren die de hele party de muziek voor jullie verzorgt.

De Ploatjes Droaijer draait jou gewenste muziek en werkt veel met verzoekjes, zo passen we de muziek aan op de party en de gasten.De Party caravan heeft een 230V en 32A aansluiting, daarnaast kan er vanuit de 32A krachtstroom in 3 groepen 23oV verdeeld worden voor ander stroom attributen.

Bij een locatie waar geen stroom aanwezig is hebben we een aggregaat die voor de stroom kan zorgen!